Για ενηλικες-ECDL Expert

Το ECDL Expert απευθύνεται σε όσους από εσάς είστε στελέχη ιδιωτικών εταιρειών ή δημοσίων οργανισμών, σε υπαλλήλους ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, σε γραμματείς διοίκησης, φοιτητές και σπουδαστές, αλλά και σε όσους επιθυμούν να κατέχουν γνώσεις υψηλού επιπέδου, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επαγγέλματος.

Εξεταζόμενες Ενότητες
Για να αποκτήσετε το ECDL Expert πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία και τις 4 παρακάτω ενότητες:

  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Παρουσιάσεις

Τα πακέτα μαθημάτων είναι :

  • Βιντεομαθήματα (self learn).Παρακολούθηση ατομικών βιντεομαθημάτων με ευέλικτο εβδομαδιαίο πρόγραμμα
  • Τεστ προσομοίωσης εξετάσεων. Οικονομική λύση για όσους έχουν ήδη αρκετές γνώσεις στις εξεταζόμενες ενότητες.

Eνότητες Advanced

Οι ενότητες Advanced πιστοποιούν ικανότητες που σας επιτρέπουν να γίνετε ένας «δυναμικός χρήστης». Να εκτελείτε προηγμένες εντολές σε τέσσερις από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές. Οι ECDL Advanced  ενότητες είναι:

Advanced Word Processing - χρήση των προηγμένων δυνατοτήτων των εφαρμογών επεξεργασίας κειμένου για ενίσχυση του έργου σας, βελτίωση της παραγωγικότητας και εξοικονόμηση χρόνου. Ιδανικό για το χώρο εργασίας.

Advanced Spreadsheets - Φέρουν τις δεξιότητές σας στα υπολογιστικά φύλλα σε επίπεδο ειδικών. Χρησιμοποιήστε το πλήρες δυναμικό της εφαρμογής υπολογιστικών φύλλων για να παράγουν πληροφορίες υψηλότερης ποιότητας. Ιδανικό για κάθε θέση εργασίας που απαιτεί σύνθετους υπολογισμούς.

Advanced Database - χρήση των προηγμένων εργαλείων που είναι διαθέσιμα σε εφαρμογές βάσεων δεδομένων για την καλύτερη διαχείριση, την οργάνωση, και την αναφορά δομημένων πληροφορών: ανεκτίμητη δεξιότητα για πολλές θέσεις εργασίας.


Advanced Presentation - ένα ζωτικό εργαλείο για όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει αποτελεσματικές, εντυπωσιακές παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία του λογισμικού παρουσίασης.

Log in